Welcome to my blog Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
About photo Gedaannnnggg_zpsa0d2ff64.jpg
Hello! I'm Anysa, 17 y/o, Ara Damansara.
actually sometimes I'm a shy person Love Dinie Amirul Hew ♥
when I need you, you always with me.
that's why i love you My Dear☺ link

    I'm sexy and I know it
    Hate me? GTH dear.
    26.05.2012 :')
    Monday, May 13, 2013 | 12:36 AM |

         


               Happy Anniversary Hafiz Asharudin :') walaupun kita tak macam dulu dah tak ade relationship and what ever, i still miss you and ingat tarikh ni, kalau kita still in relationship kita dah setahun dah kan Hafiz :') bila i tenguk gambar you kan hafiz hati i rasa macam nak menangis :) tapi i kena ingat i dengan you dah tak ade apa-apa :') but i still want you back pleasee come back to me, i really need you, arh damn it hate feeling like this. hmm 26.05.2013 ni i akan cuba yang terbaik apa yang i nak buat. k imissyousomuch Hafiz.


    OLDER